2011. augusztus 25., csütörtök

Harcra fel! (A megvalósulás kapujában)


Kedves reakciós hölgyek és urak! Már készülnek a rajzok a "Harcra Fel!" kötethez. Az új szatíragyűjtemény öt fejezetre oszlik majd ( Harcra fel!, Pitiáner világ, tanácsok az életre, Borzalmas közállapotok, Van remény), s mindegyikben számos olyan elbeszélés, illetve humoreszk található, melyek sehol nem láttak eddig napvilágot. Ezen írások gyakran a szerző eddig új, ismeretlen arcát is felvillantják. Az írások minőségileg nem ritkán meghaladják a korábbiakat, ám a politikailag korrektségtől továbbra is a lehető legmesszebb helyezkednek el.

A szerző tisztában van vele, hogy Ön is, kedves olvasó - mint sokan mások- már türelmetlenül rágja körmét, idegesen fészkelődik karosszékében, türelmetlenül, ingerülten beszél hozzátartozóival, mert oly szívesen olvasná a "Zsidó-magyar összeborulás a Piccolino-ban", vagy a "Hogyan viselkedjünk nemzeti ünnepeken?" c. elbeszéléseket, ám hogy vágya teljesüljön, még össze kell jönnie a nyomdaköltségnek.


Ehhez most Ön is hozzájárulhat - feltéve, ha még nem teljes a Pozsonyi-kötet gyűjteménye -, azzal, hogy rendel egy példányt valamelyik korábbi kötetből. Ne késlekedjen!


Kattintson ide!